Problemes d’humitats a l’estiu

Quan es produeix un problema d’humitats per condensació, aquestes es manifesten com taques de floridura o taquetes fosques que solen produir olors desagradables, una sensació d’ambient fred i un aire insalubre poblat d’àcars, bacteris i fongs que poden derivar en malalties com asma o al·lèrgies.

Per prevenir les humitats per condensació a l’estiu, recomanem:

disminuir la quantitat de vapor del lloc, això s’aconsegueix ventilant bé la casa, el garatge, el traster o qualsevol altra zona susceptible de patir aquests problemes d’humitats.

utilitzar un antihumitat amb granulat a cada habitació (si es tracta d’habitacions que no solen estar ocupades).

intentar estendre la roba a l’exterior, així com planxar-en exterior també en la mesura del possible.

mantenir aïllades les zones humides de la casa (banys, cuina, pica).

– si és possible, instal·lar ventiladors que renoven l’aire de la zona.

Si aquests consells arriben tard i ja ha detectat humitats per condensació al seu pis, garatge o qualsevol altra zona, el que ha de fer és netejar les taques amb aigua i lleixiu perquè la floridura no torni a créixer i posar-se en contacte amb un professional per que solucioni el problema. Aquest professional podrà pintar sobre la taca un cop realitzat el tractament o podrà fer-ho vostè mateix.

En HUMISHOCK comptem amb el sistema V.M.I. que renovarà l’aire de la seva vivenda en qüestió d’hores prevenint de les possibles malalties pulmonars i convertint l’aire insalubre en un aire net i segur.

Si creu que podem ajudar-lo, pot contactar amb nosaltres fent clic aquí estarà apostant per una salut reforçada i pels nostres experts professionals en humitats que ofereixen una garantia de 10 anys per a aquesta solució definitiva.

0