Humitats a la terrassa i goteres a casa

A l’estiu, més que mai, és quan més profit es treu de les terrasses ja que donen molt de joc per prendre el sol, celebrar festes, dinar o sopar i jugar amb els petits de la casa.

Per poder gaudir així la terrassa, aquesta no ha de tenir humitats i, en el cas de tenir-les, cal buscar una solució efectiva i definitiva.

I quina és la causa de les humitats a les terrasses? Són diversos els problemes que les ocasionen: goteres, condensacions, humitats en parets, deteriorament de les juntes de dilatació, deteriorament de paviment o embús d’embornals.

Per poder solucionar les humitats en terrassa, cal llavors, detectar quin és el problema que les provoca i procedir a l’elecció de l’tractament adequat per tal d’evitar que tornin a repetir-se. Aquests tractaments, depenent de l’origen de les humitats, són: impermeabilització de la terrassa, reparació de la impermeabilització, desembussament de l’embornal de la terrassa, segellat de les juntes de dilatació o aïllament de la terrassa.

Si el problema de les humitats a la terrassa es pot solucionar amb la impermeabilització per evitar l’incòmode problema de les goteres dins de casa i aconseguir així una terrassa adequada per a ús i gaudi (sense deteriorament, sense esquerdes, en perfecte estat), en Humishock tenim la solució.

En Humishock som experts en impermeabilitzacions de llarga durada en cobertes i sòls, a més els nostres sistemes reuneixen la màxima qualitat de producte i el millor: amb el nostre tractament d’impermeabilització de terrasses, no caldrà aixecar tot el paviment per fer un de nou, sinó que es podrà procedir a un correcte aïllament sense necessitat d’obres.

Si el sostre del seu pis o casa té goteres causades per les humitats a la terrassa i necessita ajuda, pot contactar amb nosaltres fent clic aquí i l’ajudarem a solucionar-ho, ¡oferim una garantia de 10 anys per aquesta solució definitiva!

0